6.9.09

Blogihiljaisuutta

Takana on tosiaan melkoinen blogihiljaisuus. Keväällä 2 v tyttäremme joutui lonkkaleikkaukseen ja leikkauksesta toipuminen ja elämä lantioalaraajakipsissä olevan lapsen kanssa vei omat energiat niin täysin, että kaikki käsitöiden tekeminen tuntui täydelliseltä tervan juonnilta.

Tytär ei voinut kipsin kanssa käyttää kestovaippoja vaan kertistelimme. Myös tällähetkellä käytössä olevan lasta kanssa kestoista tulee reisiin hankaumia, joten olemme suosiolla kertistelleet. Lokakuun puolivälissä tytär saa lastan pois, joten sitten voimme taas siirtyä kestojen käyttöön :-)

Nyt sitten vain jännitämme tuleeko lonkasta hyvä tällä hoidolla vai joutuuko taaperomme vielä uuteen toimenpiteeseen. Toivommme parasta!

Pitkästä aikaa hieman vaipattimia

Ompas tullut pitkä tauko bloggaamisessa! No nyt kuitenkin ompelukärpänen viimein iski ja sain ommeltua valmiiksi pitkään kaapissa lojuneet vaipat. Näiden vaippojen alkuperäinen suunniteltu käyttäjä ehti jo lakata niitä tarvitsemasta joten menevät kaverin 1,5 v tyttärelle. Tyttö on siro n. 82 cm ja vajaa 11kg, joten laitoin vaippoihin vain 17 cm pitkät kuminauhat ( 7mm super-Elastic; 73% PES, 27% ED). Kaava on oma jota olen muokannut mm. Elsa-Maijan ja Bum Geniuksen kaavojen pohjalta ja taitaa siinä vähän olla Blue Berryakin :-)